Elkészítés: 2 egész tojást, a cukrot és a margarint habosra keverünk. 2 evőkanál baracklekvárt, 10 dkg őrölt diót, 1 kiskanál kakaót, 2 dl tejet apránként hozzáadunk. 25 dkg lisztbe 1 kávéskanál sütőport keverünk, és ezt is hozzáadjuk, jól kikeverjük. Kerek tortaformába öntjük a tésztát, és közepesen meleg sütőben tűpróbáig sütjük.
A diókrémhez az őrölt diót leforrázunk 2 dl tejjel, kihűtjük. A margarint a porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a diót, jól összekeverjük, és a kihűlt tésztára kenjük.
Tetejére csokoládét reszelünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.