Egy kis lábasba öntjük az almalevet a 100 ml vízzel. Hozzáadjuk a kristálycukrot, a fahéjrudakat és a csillagánizst. Felforraljuk, majd addig főzzük, míg kissé szirupos nem lesz. Ezután vegyük levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
A dinnyéket kimagozzuk, majd dinnyevájóval kis golyókat vájunk a gyümölcshúsból, amiket egy tálba teszünk. Meglocsoljuk a fűszeres-szirupos öntettel, majd lefedjük, és betesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
Megjegyzés
Fűszerezhetjük a gyümölcsöket frissen reszelt gyömbérrel, mentával, kardamommal vagy szegfűszeggel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.