Elkészítés: A héjában megfőzött burgonyát áttörjük, ha kicsit kihűlt, összegyúrjuk a finomliszttel, a zsírral, a porcukorral, a tojással, a szódabikarbónával és egy csipetnyi sóval. A tésztát kinyújtjuk, kettéosztjuk, az egyik felét tepsibe tesszük, lekvárt kenünk rá, a másik felét a tetejére helyezzük. Előmelegített sütőben közepes lángon sütjük, akkor jó, ha késsel megszúrjuk, és nem ragad tészta a késre. Porcukorral meghinthetjük, de nélküle is nagyon finom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.