Elkészítése: Egy pohár tejfölben az élesztőt kelni hagyjuk. A margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd beletesszük a tejfölt és az élesztőt, a krémsajtot, és a sót. Mindezt összegyúrjuk (ha úgy érezzük, hogy ragadós a tészta akkor még adhatunk hozzá lisztet, de fontos, hogy puha maradjon). 2-3 órát pihentetjük, majd 2 cipóra osztjuk. Ujjnyi vastagra kinyújtjuk. A tetejét tojás sárgájával megkenjük és reszelt sajtot tesszünk rá. Kiszaggatjuk. Előmelegített sütőben sütjük.
Jó étvágyat és egészségükre!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.