Elkészítés: 5 db tojást megfőzünk keményre. A zsemléket a tejes-vizes keverékbe belenyomjuk, beáztatjuk. A darált húst összekeverjük a reszelt hagymákkal, sózzuk, fűszerezzük, beleütjük az 1 db tojást, és összekeverjük a jól kinyomkodott zsemlékkel.
Egy őzgerincformát alufóliával kibélelünk, beolajozzuk, és alulra elhelyezzük a szalonnaszeleteket (kibéleljük vele). Erre kerül a darált húsos massza fele, a főt tojások és a zöldségkeverék, majd ezt a maradék hússal befedjük.
A sütőt 230 fokra előmelegítjük, az őzgerincformát tepsire rakjuk (mert kifröcsköl sütés közben), és 1 órán át sütjük.
Kivesszük, ráfordítjuk a tepsire a formát, lehúzzuk róla az alufóliát, és a szalonnákat ropogósra sütjük (ha van infránk 165 fokon, ha nincs,
akkor) 200 fokon sütjük készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.