Elkészítés: Előző este az aszalt szilvát és az aszalt barackot külön-külön beáztatjuk citromos teába, közben kevés borral meglocsoljuk.
A karajt bepácoljuk aprított vöröshagyma, fokhagyma, babérlevél, egész bors, mustár, ételízesítő, só, olaj és kevés víz keverékébe.
Másnap a karajt a pácléből kiemelve kicsit sózzuk, borsozzuk, olajozott tepsibe fektetjük, és betakarjuk baconszeletekkel. Köré rakjuk a lecsöpögtetett aszalt gyümölcsöket, kevés vizet, bort öntünk alá.
Alufóliával letakarjuk, és sütőben pároljuk, majd fólia nélkül megpirítjuk.
A karajt hagyjuk kicsit hűlni, majd vékonyan felszeleteljük. Köré rakjuk a gyümölcsöket, és burgonyapürével kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.