Elkészítés: A csirkéből vagy tyúkból a magunk módján a zöldségekkel levest főzünk. Ha van benne máj, azt félretesszük. Ha a hús puha, kivesszük a levesből, kicsit kihűtjük. A levest leszűrjük. Amíg a leves fő, az egyik tojást keményre főzzük. A zsemléből, 2 tojásból, az elkapart májból - só, bors, majoranna, petrezselyemlevél, 1 evőkanál margarin hozzáadásával - tölteléket készítünk, beletesszük az apróra vágott főtt tojást is.
A puhára főtt, kihűlt húst kicsontozzuk, a húst apróra vágjuk, és kevés margarinon átforgatjuk, megszórjuk csirkefűszerrel. Egy nagyobb hőálló tálat kikenünk margarinnal. A tölteléket kettéosztjuk, az egyik felét belenyomkodjuk a tálba, ráterítjük az összes húst. A maradék töltelékkel beborítjuk, egyenletesen elterítjük, kicsit lenyomkodjuk. Betesszük a sütőbe, és addig sütjük, amíg egy kis színt kap a teteje. Kivesszük, kicsit pihentetjük. Ha ügyesek vagyunk, tálra boríthatjuk. Úgy szeleteljük, mint a tortát. Bármihyen körettel, salátával nagyon finom! És az ízletes levesről se feledkezzünk el! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.