Almát megmosom, meghámozom, és lereszelem. A tepsit kivajazom, és megszórom liszttel.A grízt, darált mákot, cukrot összekeverem, és 3 részre osztom.Az első mákos részt szétosztom a tepsi aljára, majd a fele almát ráteszem, és ismét megszórom mákos keverékkel, majd ismét ráteszem a másik fele almát és végül megszórom az utolsó mákos keverékkel. A olvasztott vajjal megöntözöm a tetejét, és hurkapálcikával megszurkálom hogy a vaj alulra is lefolyjon. Utoljára megszórom a tetejét fahéjjal. A sütőt 180 C fokra melegítem ki és sütöm 45 percet, majd hagyom kihűlni, szeletelem és megszórom porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.