Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk.
A krémhez 10 dkg kristálycukrot 1 csomag háztartási zselatinnal, 2 csomag vaníliás pudingporral és 2 dl tejjel összekeverünk. Kicsit várunk, míg jól összeáll, majd hozzáöntünk 3 dl tejet. Jól felforraljuk, majd levesszük a tűzről.
A tojásfehérjét felverjük 10 dkg cukorral, és még forrón belekeverjük a pudingba. A piskótát félbevágjuk. A krémmel megkenjük az egyik tésztalapot, a krém tetejére simítjuk a habfixálóval felvert tejszínt, majd befedjük a másik piskótalappal.
Másnap forró késsel szeleteljük. A tetejét tálaláskor megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.