Elkészítés: A krumplit egészben, sós vízben megfőzzük. A hagymát üvegesre pároljuk kevés olajon, majd hozzáadjuk a darált pulykát, a fokhagymát, a paprikát és a fűszereket, kivéve a pirospaprikát. Kevergetés mellett főzzük, mikor félig kész, hozzáadjuk az apróra szeletelt paradicsomot, és tovább főzzük. Szaftosnak kell lennie, ezért ha szükséges, kevés vizet önthetünk alá, de egy kis bor sem rontja el. Majd mikor majdnem kész, hozzákeverjük a jó magyar pirospaprikat.
Egy jénait vagy magasabb tepsit jól kikenünk vajjal vagy margarinnal. A meghámozott krumplit karikákra vágjuk. Egy sor krumplit rakunk a tepsibe, erre tesszük a pulykapörköltünket, sajtot szórunk rá, majd megint egy réteg krumpli következik, erre rásimítjuk a tejfölt, majd a maradék sajtot rászórjuk. Előmelegített sütőben, közepes fokozaton, lefedve 20 percig sütjük. Ezutan fedetlenül még 5 percig sütjük. Egyszerű és finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.