Elkészítés: Felforraljuk a tejet, majd hozzáadjuk a kristálycukrot és a vaníliás cukrot. Takaréklángra vesszük a tűzhelyt, és hozzáadjuk a bögre rizst, 8-10 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A kihűlt tejberizshez hozzáadjuk a margarint és a tojást. Ezeket jól elkeverjük, és csatos tortaformába öntjük.
Előmelegített sütőbe helyezzük, és addig sütjük, amíg a teteje szép aranybarnára sül. Ha megsült, hagyjuk kihűlni.
A kihűlt rizskochot felszeleteljük, és baracklekvárral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.