Elkészítés: A cukrot és a 4 tojássárgáját habverővel finom krémes állagúvá keverjük. Kanalanként beletesszük és elkeverjük benne a mascarponét.
A 2 csésze kávét elkeverjük az Amarettóval, és az így elkészült lébe egyenként belemártjuk a babapiskótákat (ne áztassuk szét!), majd a formába fektetjük őket. A mascarponés krém felét elegyengetjük a babapiskótán. Ezután ismét egy réteg enyhén megáztatott piskóta jön, végül a krém megmaradt része. Díszítésként a tetejét meghintjük kakaóporral.
Tálalásig hűtőszekrényben tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.