A zöldbabot megtisztítjuk, a végeit levágjuk és 2-3 cm-es darabokra vágjuk. Beletesszük egy lábasba és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje a zöldbabot és megsózzuk.
A rántáshoz a vöröshagymát kockára vágjuk és egy serpenyőben felforrósított olajon üvegesre pároljuk. Megszórjuk annyi liszttel, amennyit a zsiradék felvesz, és megpirítjuk. Megszórjuk borssal, őrölt köménnyel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, beletesszük a pirospaprikát és elkeverjük.
Amikor a zöldbab megfőtt, hozzáöntjük a rántást, és pár perc alatt készre főzzük. 2 púpos evőkanál tejfölt keverünk bele és összeforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.