Elkészítés: A tésztához a vizet a vajjal és a sóval felforraljuk, beleszórjuk a lisztet, és addig keverjük, amíg el nem válik az edény falától. Egyesével beledolgozzuk a tojásokat, és géppel jól kikeverjük sima tésztává.
Habzsákba szedjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe hosszúkás, kétsoros csíkot nyomunk. 180 fokos sütőben 25 percig sütjük. A sütőt ne nyissuk ki!
A töltelékhez a cukrot a tejjel feltesszük forrni, a kevés tejjel elkevert pudingport is beleöntjük, és sűrűsödésig főzzük. A tejszínt kemény habbá felverjük a kávéporral, de csak 2 dl legyen, mert a 3 dl maradékot, majd a krémre nyomjuk.
A kávékrémmel megtöltjük a hosszában félbevágott fánkokat, a tetejére tesszük a tejszínhabot, és rárakjuk a tészta tetejét.
A barnacukrot a citromlével és 1 evőkanál vízzel karamellizáljuk, majd a fánkok tetejére folyatjuk, és megszórjuk pirított manduladarabokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.