Elkészítés: Az élesztőt a kockacukorral, 1 dl tejjel és 1 kanál liszttel felfuttatjuk, kovászt készítünk. 1,5 dkg langyos tejben elkeverünk 2 evőkanál porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojássárgákat, 3 dkg langyos margarint, sót. A liszthez hozzáadjuk a kovászt és a tojásos keveréket, szép hólyagosra kidolgozzuk. Letakarjuk, kelesztjük.
Habosra kavarjuk a maradék porcukrot a 8 dkg margarinnal és a kakaóporral.
A tésztát fél cm vastagra kinyújtjuk, a szélein 3-3 cm hagyva megkenjük a kakaós krémmel. Szorosan feltekerjük, és 3 cm széles darabokra vágjuk.
A tepsi aljára sütőpapírt teszünk. A tésztát kis távolságokra tesszük egymástól, a közöket megkenjük margarinnal, még állni hagyjuk pár percig, majd 200 fokon 50 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.