Elkészítése: Az élesztőt megkeleszted szokás szerint. A sajtot úgy reszeled úgy, hogy ha a turmixkeverőbe teszel fél csészényi lisztet és ugyanannyi sajtot kis darabokban. Ez egy pár pillanat alatt olyan lesz, mint a liszt, és kitűnően le van a sajt reszelve! Elektromos keverővel a sajtos lisztet elkevered a fűszerekkel és a margarinnal úgy, hogy úgy nézzen ki, mint sok kis apró borsószem. Akkor hozzávegyíted a tojássárgákat és az élesztős tejet. Lehet, hogy kell még egy nagyon kevés tej bele, hogy jó könnyű tésztát kapj. Ennek nagyon puhának kell lennie. Megkeleszted a duplájára, majd háromszor nyújtod és hajtogatod félóránként, mint a leveles tésztát. Ez a legfontosabb, mert ezért lesz ropogósan könnyű és leveles (itt van a titok!). Kinyújtod, kiszaggatod nagyon picikékre, bekened tojással vagy tojásfehérjével, lehet egy kis sajtot szórni a tetejébe, de ez el is maradhat. Kelés után szép aranysárgára megsütöd.
Sütő hőmérséklete: 190 fok
Idő: 20-23 perc
Készül: legalább: 60-70 pogácsa
Lehet a fele mennyiségből is készteni, de nem éri meg, mert lehet jól fagyasztani. Mikor fogyasztani akarod, akkor tedd a mikroba, és úgy állítsd be a mikrót, hogy 2 pogácsa 20 mp. Ennyi idő alatt felmelegszik úgy, mintha most sütötted volna.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.