Elkészítése: A piskótához a 2 tojást összekeverjük a porcukorral, majd a liszt és a fél csomag sütőport is belekeverjük. Ezt 23 cm átmérőjű tortaformában megsütjük.
A krémhez a natúr joghurtot és a porcukrot géppel összekeverjük. Egy másik tálban 2 teáskanál zselatint 1 dl vízzel felfőzünk, és miután ez kihűlt, a joghurthoz öntjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az eddig elkészült krémhez. Miután rákentük a piskótára, 1-2 órára hűtőben tároljuk. Ha megszilárdult, a gyümölcsdarabokat a tetejére tesszük (ügyeljünk arra, hogy esztétikailag szép legyen!), és gyümölcskocsonyával leöntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.