Elkészítés: A tojássárgákat, a keményítőt és a cukrokat kevés tejjel keverjük csomómentesre. A maradék tejet forraljuk fel, majd állandóan
kevergetve öntsük a kikevert tojássárgákhoz, és ismét forraljuk fel.
Hagyjuk kihűlni. A zselatint kevés langyos vízbe áztassuk be, a tejszínt
pedig verjük habbá. A kihűlt tojásos krémet kevés habbal és a langyosra melegített zselatinnal keverjük el, majd a maradék habbal
keverjük készre. Ekkor tegyük bele a kockákra vágott epret is. A
tortakarika alját babapiskótával béleljük ki, öntsük rá a krémet, és
dermesszük meg. Az oldalát díszítsük babapiskótával, a tetejét eperrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.