Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, és vajazzunk ki egy 28 cm átmérőjű kapcsos tortaformát.
Egy nagy tálban keverjük össze a kukoricadarát, a lisztet, a kenyérmorzsát és a cukrot, adjuk hozzá a fahéjat és a sót. Egy másik tálban keverjük össze a folyékony hozzávalókat: a tejet, a tojásokat, a mézet, valamint az olívaolajat. A száraz hozzávalókhoz csurgassuk apránként a folyékony keveréket, és alaposan dolgozzuk össze. Ezután keverjük bele a reszelt citromhéjat, az apróra vágott aszalt epret, valamint a negyedekre vágott epret.
Öntsük a kivajazott tortaformába a keveréket, és 50 perc alatt süssük készre. Tartsuk szemmel, félidőben ajánlatos egy alufóliadarabbal lefedni a tetejét a süteménynek, ha látjuk, hogy már a széle kezd barnulni - nehogy megégjen.
Langyosan tálaljuk, meghintve porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.