Elkészítés: 1. A tésztához a vajat a cukorral habosra keverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, a lisztet elkeverjük a sütőporral és a mandulával, és a krémbe dolgozzuk.
2. Kibélelünk egy kis tepsi formát sütőpapírral, előtte vajazzuk ki a tepsit. Beleöntjük a masszát, és előmelegített sütőben készre sütjük kb. 35 perc alatt.
3. Kevés tejjel és a cukorral kikeverjük a pudingot, beleöntjük a maradék tejbe, amibe előzőleg beletettük a margarint, és lassú tűzön sűrű krémet főzünk belőle, teljesen kihűtjük.
4. A süteményről lehúzzuk a papírt és kettévágjuk. Megtöltjük krémmel, a tetejére hagyunk belőle, majd rátesszük a feldarabolt epret, és befedjük a tetejével.
5. A süteményt tetejét bekenjük krémmel, és a hosszában felvágott epret virág formában rakjuk ki. A tortazselét a rajta levő utasítások szerint elkészítjük, és bevonjuk vele a sütit. 5 óra hosszára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.