Elkészítés: A vajat a cukor 2/3 részével és 1 csomag vaníliás cukorral krémesre keverjük, majd beledolgozzuk egyenként a tojásokat, és apránként hozzáadunk 2-3 evőkanál lisztet. Belecsorgatjuk a tejet, és beleforgatjuk a sütőporral elkevert maradék lisztet. Vajjal kikent kb. 33x38 cm-es tepsibe simítjuk a tésztát, és 200 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük. Rövid pihentetés után keresztben félbevágjuk, a tepsiből kivéve kihűtjük.
Az epreket keresztben félbevágjuk. A tejcsokit gőz felett megolvasztjuk, majd az egyik tésztalapra simítjuk. Az epreket vágott felükkel lefelé fordítva a puha csokoládéba nyomkodjuk, kirakjuk vele a tésztát.
A zseléport 2,5 dl hideg vízbe szórva 5 percig áztatjuk, majd kevergetve melegítjük, amíg fel nem oldódik (forrnia nem szabad!). Kb. 1 órára hűvös helyre tesszük.
A túrót a maradék cukorral és citromlével ízesítjük, 3 dl tejszínt kemény habbá verünk. A dermedő zselébe először a túrót, majd a tejszínhabot belevegyítjük. A krémet az eper rétegre simítjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük, majd a másik tésztalappal befedjük, és kb. 5 órára visszatesszük a hűtőbe dermedni.
A sütire porcukrot szitálunk, vizes, éles késsel szeleteljük. Tálalásnál a maradék tejszint vaníliás cukorral felverve nyomózsákba töltjük, és a sütit habrózsákkal, eperrel és csoki levélkékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.