Elkészítés: Kikeverjük a palacsintatésztát. Én a tojást alaposan felverem, picit sózom, öntök bele tejet, tovább verem, mehet bele 1/2 dl szódavíz, csipet szódabikarbóna, pár csepp édesítőszer és a liszt, a megfelelő állag eléréséig. A végén dolgozok bele 1 evőkanál olajat is. Kisütöm a palacsintákat.
A töltelékhez valókat kikeverem. Megtöltöm a kisütött palacsintákat, bőven teszek rájuk túrót, szeletelek rá epret, és feltekerem.
A szószhoz az epret botmixerrel pépesítem, majd cukrozom, ha kell, és hűtöm.
Tálaláskor a palacsintákat porcukorral meghintem, és leöntöm szósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.