Elkészítés: A tésztához a margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tojássárgáját, a sütőporral összeszitált lisztet és a tejet apránként beledolgozzuk. Egy margarinnal kikent, liszttel behintett tortaformába simítjuk, és előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. A formából kiemelve hagyjuk kihűlni.
Közben az áttört túrót a cukorral és a vaníliás cukorral simára keverjük. A zselatint egy kevés vízben feloldjuk, majd forrásig melegítjük, és a túróba forgatjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, és ezt is lazán a túróba keverjük.
A kihűlt tortalapot a folpack fóliával kibélelt tortaformába visszatesszük. A túrókrémet rákanalazzuk, és hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. Ezután az epreket kisebb szeletekre vágjuk, és a torta tetején elrendezzük. A tortazselét a tasakján olvasható leírás szerint elkészítjük, és az eperre locsoljuk. Hagyjuk megdermedni, majd a formából kiemeljük. Oldalát a mandulalapokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.