Elkészítés: A tojások sárgáját összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a mascarponét, a vaníliarúd belsejét, a joghurtot és az erdei gyümölcsöket.
A kávéba belekeverjük a rumot. A babapiskótákat a kávéba mártjuk, és egy réteget a tál aljára fektetünk. Erre a rétegre az elkészített krémből egy újabb réteg kerül, ezt elsimítjuk, megszórjuk kakaóval, majd újabb réteg babapiskóta következik. Befejezésül a maradék mascarpone-krémet tesszük rá.
A tejszínből cukorral kemény habot készítünk, és a tiramisu tetejét bevonjuk vele, majd a maradék erdei gyümölccsel díszítjük.
Tálalásig hűtőben tároljuk, amíg az ízek jól összeérnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.