Elkészítés: A rostélyos-szeleteket kiverjük, mustárral bekenjük, megsózzuk, borsozzuk. Flekken fűszerkeveréket és fokhagymaport szórunk rá. 20 perc állás után lisztbe mártjuk, és forró olajban elősütjük, majd a húst félretesszük. A hagymát apróra, a zöldségeket pedig vékony metéltre vágjuk, majd - megszórva a maradék liszttel és hozzáadva a pirosaranyat - megpirítjuk a visszamaradt zsiradékban. Hozzáadjuk a borsikafüvet (esetleg még borsot), majd felhígítjuk 2 dl vízzel (vagy húslevessel) és a borral, s azzal jól kiforraljuk. A húst tűzálló tába fektetjük és leöntjük a zöldséges mártással, tetejét meglocsoljuk a tejföllel. Előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.