Elkészítés: Az egyik tábla csokoládét kockákra törjük, és egy edénybe tesszük a cukorral és a margarinnal együtt. Gőz fölött felolvasztjuk, majd kicsit hagyjuk hűlni. Hozzákeverjük a főzőtejszínt, majd az egész tojást is. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a vaníliás cukorral és a szódabikarbónával, majd a csokoládés keverékhez dolgozzuk.
Muffinformába kanalazzuk a tészta felét, a 2. tábla csokit felkockázva belenyomkodjuk, végül betakarjuk tésztamasszával.
Előmelegített sütőben, közepes lángon 20 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, csokimázzal bevonhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.