Elkészítés: A piskóta tetejét vékonyan levágjuk, félretesszük. A tortalap belsejét kikotorjuk úgy, hogy oldalán és alján legalább 1,5 cm-es réteg maradjon. Az üreget és a levágott lap alsó részét bekenjük barackízzel.
A grillázshoz világosra pirítjuk a cukrot, majd hozzáadjuk a darabosra tört diót /mandulát/, a diónyi vajat, néhány percig együtt pirítjuk, majd vajjal kikent tányérra öntjük, és ha teljesen kihült, apróra törjük.
A kivájt és elmorzsolt tésztát, a darabokra tört babapiskótát összekeverjük a cukrozott, felvert tejszínhab 2/3 részével, és megtöltjük a tészta üregét, megszórjuk a gyümölccsel és a grillázzsal. Ráhelyezzük, kissé rányomjuk a levágott és megkent lapot, majd a maradék tejszínhabbal bevonjuk a tetejét és az oldalát.
Díszíthetjük gyümölccsel, csokiforgáccsal stb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.