Elkészítés: A tészta hozzávalóiból az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, majd apránként a vizet. A diót a liszttel és a sütőporral összekeverjük, és lazán hozzákeverjük a masszához.
25×39 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 180 fokon megsütjük.
A krémhez a tojássárgákat a liszttel, a cukrokkal és a tej felével simára keverjük, majd a többi tejet is hozzákeverjük, és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A vajjal összekeverjük, jó habosra keverjük.
Hűtőbe tesszük felhasználásig.
A habhoz a tojásfehérjéket a cukorral és a rumaromával vízgőz felett keményre verjük.
A kihűlt tésztánkra rákenjük a lehűtött krémet, elsimítjuk, majd ezután a habot tesszük rá. Csokiforgáccsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.