Atészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két cipóra osztjuk, és tepsi nagyságúra nyújtjuk. A tepsit megszórjuk zsemlemorzsával vagy darált dióval, majd beletesszük a tésztát. Eligazgatjuk, megkenjük lekvárral, és villával megszurkáljuk.
Az almát lereszeljük, nem nyomkodjuk ki. Citromlével meglocsoljuk, beleforgatjuk az almát, hogy ne barnuljon meg. Beletesszük mazsolát, a cukorféléket és a fahéjat, majd szépen egyenletesen beterítjük vele a tésztát.
A másik tésztát is ugyanakkorára nyújtjuk, majd a tetejére helyezzük a lapját. Villával megszúrkáljuk, megkenjük tojással, és 180 fokos, előmelegített sütőbe toljuk, és aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.