Elkészítés: A lisztben elvegyítjük a sütőport, és egy keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és egy konyhai robotgép dagasztó spiráljával először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton jól összedolgozzuk. A tésztát fóliába csomagoljuk, és 30 percre hideg helyre tesszük. A kihűlt tésztát hengerré formáljuk, és 6 egyenlő részre osztjuk. Mindegyik darabot 40 cm hosszú hengerré formáljuk, és 2 cm-es darabokra vágjuk. A darabokból enyhén belisztezett kézzel 5 cm-es kifliket készítünk, végeiket elvékonyítjuk. A kifliket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és megsütjük. A süteményeket a sütőpapírral egy sütőrácson hagyjuk kihűlni. A porcukrot elvegyítjük a fahéjjal, és a még meleg kiflikre szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.