A málnát megmossuk, majd néhány szép szemet félreteszünk a díszítéshez. A többit egy fazékba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, a fahéjat majd a narancs és citrom reszelt héját.
Ezután a narancs és citrom kifacsart levét. Felöntjük a vízzel és a tejjel. Felforraljuk és a tejszínt is hozzáöntjük, közben folyamatosan kevergetjük. A tűzről félrehúzzuk, és egy botmixer segítségével pürésítjük a levest. Akit zavarnak a málnamagok, a végén szűrje át.
Kevés tejszínnel meglocsolva, akár tejszínhabbal és málnaszemekkel díszítve, jól lehűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.