Elkészítés: A lisztből a sütőporral, a cukorral, a sóval és a margarinnal sima omlós tésztát gyúrunk. Cipót formálunk belőle, fóliába csomagoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük. Pihentetés után a tésztát kerek formájúra kinyújtjuk, a sütőpapírral kibélelt forma aljára tesszük, villával többször megszurkáljuk, majd előmelegített sütőben 175 fokon, kb. 10 percig elősütjük.
A felezett őszibarackot lecsepegtetjük, félbevágjuk, majd a negyedeket keresztben többször bevágjuk. A tojásokat és a tejszínt habverővel felverjük. A kétszersültet elmorzsoljuk, és a cukorral, a sóval, a mandulával, a cukrozott citromhéjjal, a fahéjjal és a sütőporral összekeverjük, a habhoz adjuk, és lazán elkeverjük. A masszát az omlós tésztára öntjük, a tetejére tesszük a negyedelt, bevágott barackszeleteket. Ezután a tésztát 175 fokon kb. 45-50 percig tovább sütjük. A sütőből kivéve kihűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.