Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral, az olajjal és a vízzel turmixban habosra keverjük, majd tálba öntve hozzákeverjük a liszt és a sütőpor keverékét. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatos mozdulatokkal a lisztes keverékbe forgatjuk, legvégül a kakaóport is hozzáadjuk. Sütőpapírral ellátott tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Kihűtjük.
A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót. Simára keverjük, és a kihűlt tészta tetejére simítjuk.
A vaníliás pudingport elkeverjük a narancsos üdítővel, és állandó keverés mellett összeforraljuk. Addig hűtjük, míg a margarinos krémre olvadás veszélye nélkül rákenhető lesz. Néhány órát a hűtőben pihentetjük.
Hosszúkás szeletekre vágva kínáljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.