Elkészítés: A hagymát, a paradicsomot és a májat kockára vágjuk. A paprikát vékonyan leszeleteljük. A felkockázott hagymát margarinon elkezdjük párolni, majd pár perc múlva hozzáadjuk a paprikát, és tovább pároljuk. Ezután beletesszük a paradicsomot, majd ízlés szerint fűszerezzük. Ha már kellően megpárolódott, hozzáadjuk a májat. Ha a máj már kellően puha, hozzáadjuk a tejszínt, forralunk rajta egyet. A tésztát sós vízben kifőzzük, majd a raguval tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.