Serpenyőben felforrósítunk 4 ek. vajat, és állandó keverés mellett, aranybarnára pároljuk rajta az aprított vöröshagymát és fokhagymát.
A konyhakész, leöblített, szárazra törölt halat sózzuk, borsozzuk és lisztel megszórjuk. A maradék vajat egy másik serpenyőben felforrósítjuk, és a halszeletek mindkét oldalát közepes lángon átsütjük.
220 fokra előmelegített sütőben, kb. 20 perc alatt készre pároljuk a négyféle - összesen 2,5-3,5 dl -gyümölcslével leöntött, és enyhén cukrozott halat.
Lencsés-datolyás-mazsolás rizzsel, vagy a sűrített levével leöntött, egész halszeletekkel tálaljuk, citromkarikával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.