Elkészítés: A krumplikat jól megmossuk, s héjastul feldaraboljuk. A füstölt szalonnát kockára vágva, a kolbászt karikára vágva átsütjük, majd kiszedjük a fazékból. A zsírjában megdinszteljük a hagymát, visszatesszük a sült szalonnakockákat, beledobjuk a kicsire vágott héjas krumplit, a szeletelt fokhagymát, a gombát és a paprikát. A zellerzöldről leszedjük a leveleit, és a szárát kis karikákra vágva beletesszük. A zöldet vágódeszkán apróra vágjuk, hozzáadjuk a leveshez, s addig főzzük, míg a krumpli puha, de roppanós lesz.
A tejszínt és a tejfölt pici liszttel simára keverjük egy bögrében, és forrás közben hozzáadjuk a levesünkhöz, egyet rottyantunk rajta, hogy sűrűsödjön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.