Elkészítés: Előző nap áztassuk be a babot 1 liter hideg vízbe. Az elkészítés napján öntsük le a babról a vizet, és 5 dl vízben főzzük kb. 45 percig gyenge tűzön. Közben keverjük össze az olajat és ecetet, adjuk hozzá a rozmaringot és a kakukkfüvet, sóval és borssal ízesítsük, végül nyomjuk bele a fokhagymát. Keverjük össze. A paradicsomokat kockázzuk fel, a hagymát vágjuk vékony karikákra, a babot csepegtessük le. Mindent keverjünk össze. 15 perc pihentetés után tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.