Elkészítés: A zöldségeket és a mandulát kevés olajjal, a medvehagymával és a fűszerekkel megpároljuk, öntünk alá kb. 1 dl bort.
Közben a csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a fokhagymát, meghinthetjük a liszttel, és kevés margarinon fehéredésig sütjük, ezután bort öntünk alá, és kis lángon, lefedve félig megpároljuk.
A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, sózzuk, kevés szerecsendiót és petrezselymet teszünk bele, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot is (én a hús boros-margarinos főzőlevéből is öntöttem bele néhány kanálkával).
Jénai tál aljára teszünk egy sor zöldséget, ráfektetjük a hússzeleteket, betakarjuk a maradék zöldséggel, majd leöntjük a fűszeres, tojásos, sajtos tejföllel.
Előmelegített sütőben 180-200 fokon 30 percig sütjük (míg a teteje egy picit megpirul).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.