Elkészítés: A feldarabolt kacsahúst egy kukta vagy egy gyorsfőző edény aljára tesszük, majd megszórjuk ételízesítővel, ráhalmozzuk a karikára szeletelt vöröshagymát, ízesítjük borssal, köménnyel és babérlevéllel.
A megtisztított burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, ezt is beletesszük az edénybe - ez lesz a következő réteg , és sóval, szerecsendióval ízesítjük, végül ráöntjük a bort.
Ha kuktában készítjük, akkor a szuszogástól számított 20 percig főzzük és elzárjuk alatta a gázt, ha pedig főzőedényben, akkor 10-15 percig főzzük.
Ha kissé kihűlt, a burgonyát a tepsi szélére halmozzuk, a húst bőrével felfelé a közepére, és ráöntjük a fűszeres levet. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a hús bőre hólyagosodni kezd, mert addigra a sok levét is elfővi és szaftos, sűrű lé marad alatta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.