Elkészítés: A hagymákat felkarikázom, a zöldjét félreteszem, a fokhagymát aprítom. A retket vastagabb karikákra, a krumplit kockákra vágom. Az angolzellert, a petrezselymet, a zellert darabolom, a leveleket félreteszem, A paradicsomot nyolcadolom. A retekleveleket is feldarabolom.
Egy fazékban olajon megdinsztelem a hagymákat, majd a zöldségeket. Fűszerezem, majd felöntöm vízzel. Belerakom a kakukkfüvet, belevágom a chilit. 20 percig főzöm, majd hozzáadom a paradicsomot, a retek levelét és a hagyma zöldjét. 10 perc elteltével beleöntöm a bort, s rászórom a petrezselyem- és zellerleveleket.
Tálaláskor merek a levesből, s teszek rá zellerlevelet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.