Elkészítés: A hagymákat felkarikázom, a zöldjét félreteszem, a fokhagymát aprítom. A retket vastagabb karikákra, a krumplit kockákra vágom. Az angolzellert, a petrezselymet, a zellert darabolom, a leveleket félreteszem, A paradicsomot nyolcadolom. A retekleveleket is feldarabolom.
Egy fazékban olajon megdinsztelem a hagymákat, majd a zöldségeket. Fűszerezem, majd felöntöm vízzel. Belerakom a kakukkfüvet, belevágom a chilit. 20 percig főzöm, majd hozzáadom a paradicsomot, a retek levelét és a hagyma zöldjét. 10 perc elteltével beleöntöm a bort, s rászórom a petrezselyem- és zellerleveleket.
Tálaláskor merek a levesből, s teszek rá zellerlevelet.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.