Előkészítés: A zellert meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a zellert, a hagymát, a fokhagymát. Ráöntjük a levest, az almalevet, a bort, felforraljuk, és fedő alatt 15-20 percig főzzük. A kenyér héját levágjuk, a belsejét apró kockákra vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, és megpirítjuk benne a kenyérkockákat. Rászórjuk a sajtot, és hagyjuk megolvadni. A levest botmixerrel összeturmixoljuk, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. A tejszínt kemény habbá verjük, a levesbe forgatjuk, de már nem forraljuk tovább. Tányérokba szedjük, snidlinggel és a kenyérkockákkal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.