Elkészítés: 1. Mossuk meg a bogyókat, majd egy kis tálban a brandyvel leöntve marináljuk őket legalább egy órán keresztül.
2. Margarinnal kenjünk ki 4 nagyobb szufléformát.
3. Melegítsük elő a sütőt 160°C-ra, és kapcsoljuk be a légkeveréses funkciót (gázsütőn 3-as fokozat).
4. Melegítsük egy kisebb lábosban a fehér csokit és a tejet, amíg a csoki teljesen fel nem olvad.
5. Kézi habverővel keverjük össze a tojásokat, a lisztet, a cukrot és a vanília-kivonatot, majd fokozatosan adjuk a masszához a tejes-fehércsokis keveréket.
6. Osszuk szét a marinált bogyókat a kikent formákban, majd kanalazzuk rájuk a tésztát.
7. A formákat helyezzük egy tepsire, majd süssük sütőben 35-40 percig.
8. Vegyük ki az elkészült süteményeket a sütőből, majd tegyünk 1-1 gombóc fagyit minden adag mellé. A desszertet azonnal tálaljuk, kevés porcukorral meghintve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.