Elkészítés: A krémhez a torta készítését megelőző estén vízgőz felett megolvasztjuk a fehércsokoládét, majd felöntjük tejszínnel, hozzáadjuk a cukrot és a reszelt citromhéjat, majd gőz felett felforraljuk. Kihűtjük, utána a hűtőbe rakjuk egy éjszakát pihenni.
A tésztához a csokoládét megolvasztjuk gőz felett, majd hozzáadjuk a vajat, a porcukrot, a tojást, a cukrot és a lisztet. Összedolgozzuk, kivajazott-lisztezett tortaformába öntjük, és 175 fokon megsütjük.
Ha kihűlt a tészta, 3 felé vágjuk, így kapunk 3 vékony tésztalapot. A tejszínes-csokis krémmel megkenjük, epercsíkokat helyezünk rá, és így rétegezzük. A torta tetejét is bevonjuk, majd tejszínhabbal beborítjuk. Ízlés szerint díszítjük eperrel - vagy amivel szeretnénk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.