Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, karikára vágom, olajon megpirítom, a végén szórok rá aprított petrezselymet.
Amíg a krumpli fő, a spárgasípokat megpucolom, fás végüket levágom, sós, cukros vízben megpárolom.
A citromból vágok egy szeletet, 2 kanál tejfölhöz keverek aprított kaprot, csavarok bele citromot, öntök bele egy kevés bort, citromos olajat, összekeverem.
Tálaláskor a tányérra helyezem a spárgákat, rálocsolom a szószt, melléhelyezem a krumplit, díszítem a citromkarikával és kaporral.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.