Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, karikára vágom, olajon megpirítom, a végén szórok rá aprított petrezselymet.
Amíg a krumpli fő, a spárgasípokat megpucolom, fás végüket levágom, sós, cukros vízben megpárolom.
A citromból vágok egy szeletet, 2 kanál tejfölhöz keverek aprított kaprot, csavarok bele citromot, öntök bele egy kevés bort, citromos olajat, összekeverem.
Tálaláskor a tányérra helyezem a spárgákat, rálocsolom a szószt, melléhelyezem a krumplit, díszítem a citromkarikával és kaporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.