A csokoládét, a vajat és a cukrot egy fémedénybe tesszük, és gőz fölött összeolvasztjuk őket. Levesszük a tűzről, majd a tojásokat egyenként a csokoládés krémbe keverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. A keveréket egy 30x40 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni a sütit, mielőtt kis darabokra törjük.
Lassan felforraljuk a cseresznyelét a fűszerekkel és a cukorral, majd hozzáadjuk a kevés hideg vízben elkevert kukoricalisztet, hogy a fűszeres lé besűrűsödjön. A cseresznyéket a szószba tesszük. Hagyjuk a keveréket kihűlni, majd poharakba töltjük.A browniedarabok 2/3-át a keverék tetejére szórjuk.
A tejszínt felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a meggyet. A tejszínhabot a korábban elkészített keverék tetejére tesszük, és rászórjuk a maradék brownie-t.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.