Elkészítés: Elkészítjük a piskótát, kihűtjük, majd 3 lapra vágjuk.
A meggylében megfőzzük a pudingot, kicsit lehűtjük, beleforgatjuk a meggyet.
Felverjük a tejszínt a zselatinfix-szel a tasakon leírt módon.
Összeállítás: az alsó lapra rákenjük a meggyes krém felét, keveset a tejszínből. Rátesszük a 2. lapot, rátesszük a meggyes krém másik felét, megint kevés tejszín következik, majd jöhet a 3. lap. Ezután a maradék tejszínkrémmel bevonjuk a tortát, tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.