Elkészítés: A tojásfehérjéket a cukorra kemény habbá verjük, egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját, az olajat, óvatosan belekeverjük a sütőporral és a kakaóval elkevert lisztet.
Egy tortaformát kikenünk, kilisztezünk, a tésztát beleöntjük. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. A kihűlt piskótát 3 részre vágjuk.
A meggyes töltelékhez a meggylevet a pudingporral és a cukorral sűrűre főzzük, és a kimagvazott meggyet beletesszük.
A tejszínhabpótló port a tejjel, a zselatinnal és a cukorral kemény habbá verjük.
Az első lapot megkenjük a meggyes töltelékkel, utána jön a második piskótalap, majd a tejszínes töltelék kerül rá, végül a 3. piskótalappal befedjük. Díszítjük tejszínhabbal és meggyszemekkel, közepére csokireszeléket szórhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.