Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat a cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a kakaóport, és a kemény habbá vert tojásfehérjékkel lazítjuk. Ezután sütőpapírral bélelt gáztepsibe öntjük, elsimítjuk, és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. Ha elkészült, rácsra borítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt és kihűtjük.
A fehér csokoládét gőzfürdő fölött megolvasztjuk, a tejszínt kemény habbá verjük, a kimagozott meggyet az őrölt fahéjjal összekeverjük.
A sült kakaós piskótából kisebb, kb. 7 centi átmérőjű fánkszaggatóval 8 egyforma korongot szaggatunk, meglocsoljuk meggylikőrrel, megkenjük az olvasztott fehércsokoládéval. A kemény habot csillagcsöves habzsákba szedjük, megdíszítünk vele 4 piskótakorongot, megrakjuk a fűszeres meggyel, rátesszük a következő likőrös- fehércsokis korongokat, és a tetejüket habrózsákkal, meggyszemekkel, citromfűvel vagy mentával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.