Elkészítés: A marhahúst vékonyra klopfoljuk, és meghintjük a füszerekkel, majd néhány percig állni hagyjuk. Serpenyőben olajat forrósítunk, és a hússzeleteket lisztbe forgatva a forró olajban fehéredésig sütjük. Ha az összes elkészült, a tetejére szórjuk a maradék lisztet, kicsit pirítjuk, majd vízzel felengedjük, és kb. 15 perc alatt készre pároljuk. /Ha a víz közben elfőtt, mindig pótoljuk./ A végére kellemesen krémes, mártásszerű szaftja lesz.
Főtt tésztával lehet enni, de az igazi a natúr krumplinudli.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.