Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfolom, sóval, borssal mindkét oldalát megszórom. Villával áttöröm a juhtúrót, összedolgozom az apróra felvágott kaporral.
A hússzeleteimre egyenletesen felkenem a kapros juhtúrót, ráteszek 1-1 szelet sonkát, és szorosan feltekerem, ha kell, hústűvel vagy fogpiszkálóval megtűzöm.
Szokásos módon lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatva bundázom roládjaimat, majd forró olajban kisütöm.
Tálaláskor eltávolítom a hústűt, ujjnyi szeletekre karikázva helyezem a tányérra, hasábburgonyával tálalom, idény savanyút adok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.